Csomag Küldés

Copyright 2011© http://csomag-kuldes.com     Kapcsolatfelvétel     Feltételek  Adsense Privacy policy

BLOG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hogy lehet az amazonról vásárolni
HOGY LEHET AZ AMAZONRÓL VÁSÁROLNI
HOGY LEHET AZ AMAZONRÓL VÁSÁROLNI

Az Amazonon történő vásárlás és fizetés hasonló

az Ebayhez. A külömbség a kettő között az az hogy

az Ebayen licitálni kell, az Amazonon pedig fix árak vannak. Ebayen lehet Paypalt vagy hitel kártyát használni, Amazonon csak hitel kártyát lehet.

Lehet eladni is az Amazonon és sokan nagyon jól megélnek abból amit az Amazonon keresnek. Hogy lehet akármit eladni az amazonon és egy csomó pénzt keresni.

A vásárlás a következő képpen folyik le. Oda megyünk az Amazon weboldalra  és ott a keresőben be lehet irni hogy mit keresünk, vagy pedig csak kulcsszavakat használni. Mi a kulcsszó? A kulcsszó az egy szó ami ebben az esetben, kapcsolódik a keresésünkhöz. Pl. keresek LED es Tv-t. Akkor beírom kulcsszónak hogy “LED tv” és ha van akkor az feljön a képernyőre.

Ha egyszer megvan amit venni akarunk akkor rákattintunk a “BUY” gombra és a következő képernyőn ki kell tölteni az adatainkat. Név, cím, telefon, (mert oda fogják küldeni az árút amit veszünk). Utánna majd kéri a hitel kártya adatait. Azt is ki kell tölteni és végül engedélyezni kell a vásárlást. (Confirm)

Nem biztos hogy Magyarországra elküldik a vásárlást, de mi tudunk angol címet biztosítani és a szállítást is megoldjuk. Ha kérdéseik vannak evvel kapcsolatban hívhatnak telefonon, vagy küldjenek emailt.

Amazonon nemcsak könyvet árúl hanem más termékeket is mint pl. Elektronikus, photografia, ruházat stb. Az mellett nemcsak az Amazon saját termékeiket lehet vásárolni, hanem mint pl. az Ebayen, itt is fel lehet iratkozni mint eladó.

Tehát a megvett árú nem biztos hogy az Amazontól jön, hanem jöhet magánszemélytől is.

Amazon magasabb értéket képvisel és a szolgáltatás aránya is sokkal magasabb mint az Ebay-é. Amazon nagyon figyel az árú és az ügyfél szolgálat minőségére és ha az eladó nem a legjobb lehetősége szerint kezeli a vevőket, gyorsan kirugják mint eladót. Evvel biztosítva van hogy a service és az árú is valószínű hogy jó minőségű. Éppen ezért az árak nem olyan alacsonyak mint az Ebay-en.

Aki az amazonról vásárol az azért teszi mert tudja hogy jó minőséget kap és ha probléma van, akkor a service is jó minőségű lesz. Az árak ennek ellenére sokkal olcsóbbak mint a boltban lenne.

Ha vásárolni szeretne az Amazonról és további részletek kellenek, küldhet emailt és segítünk.

 

Ha nincsenek meg a fenti feltételek mi is meg tudjuk önnek venni amit csak akar az Amazonról. Kattintson a következő linkre további információért. Rendelés Angliából

Amazonról vásárolni rendelni

 

Hogy lehet az amazonon vásárolni és fizetni