Csomag Küldés

Copyright 2011© http://csomag-kuldes.com     Kapcsolatfelvétel     Feltételek  Adsense Privacy policy

BLOG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csomag felvétel és leadás
CSOMAG FELVÉTEL ÉS LEADÁS
CSOMAG FELVÉTEL ÉS LEADÁS

Csomag felvételnél és leadásnál valakinek át kell adnia és át kell vennie. Nem tudunk csomagot felvenni úgy hogy a feladó azt mondja hogy “dolgozni vagyok és a kapun belöl hagyom”.

 

Leadásnál nem tudjuk a csomagot a kapun belöl hagyni ha nincs senki aki átvegye.

 

A csomagok háztól házig vannak szállítva és aláírással van bizonyítva ki adta fel és ki vette át.

 

Az utóbbi időben elszaporodott az illegális termékek küldése Magyarországról Angliába. (Cigaretta, szeszesital) Az angol vámosok nagyon ellenőrzik a kelet európai országokból érkező csomagokat ez miatt. A pénz büntetések súlyosak és akár börtön is járhat érte. Angliában nem forint hanem font a pénznem és nem 15 ezer forintra büntetnek hanem 15 ezer fontra.

 

Elvehetik az autót is az mellett. A sofőr aki felveszi a dobozt megkérheti önöket hogy nyissák ki a csomagot hogy le ellenőrízze mi van benne. Tudjuk hogy ez sokszor kellemetlen de nincs mas választás. Az emberek hazudnak mert küldeni akarják amit éppen akarnak.

 

Több csomagszállító cégnek elvették a furgonját ez miatt az angol vámosok és hosszú idő és milliós bírságok mire vissza adják, ha egyáltalán vissza adják, annak ellenére hogy más csomagját vitték.

 

Ha ezt nem látják be akkor postán adják fel a csomagokat. Nincs ebben semmi sértő hanem tények.!!!

 

Persze nem mindenki hazudik de elég az a pár százalék aki aztán tönkre teszi mindenkinek.

 

Az angol vám hivatal parkolója tele van kelet európai lefoglalt csomagszállító furgonokkal. Azok mind kis cégek és csak probálnak megélni.

 

A sofőrnek szintén oda kell a személyi igazolványt adni a csomagfeladáskor hogy a feladó adatait rá tudja írni a fuvarlevél hátuljára!!!

 

Köszönjük megértésüket.

 

Csomagfelvétel és leadás