Csomag Küldés

Copyright 2011© http://csomag-kuldes.com     Kapcsolatfelvétel     Feltételek  Adsense Privacy policy

BLOG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EBAY CSOMAG GYÜJTÉS RAKTÁROZÁS

 

Az Ebay, Amazon, Angol bolt nem szállít Magyarországra. Használhatják a mi angliai címünket és raktárunkat.

Köztudott hogy jó minőségű olcsó ruhákat, játékokat lehet angliában az Ebayen vásárolni és sokan ki is szeretnék használni ezt a lehetőséget ha tudnának egy angliai címet használni ahol tudnák gyüjteni a megvásárolt árút addig amig azokat haza nem akarják szállíttatni. Ennek a lehetőségét mi megadjuk a raktárunk és címünk használatával együtt. Olcsó csomag raktár.

 

Angliai címet biztosítunk mindenkinek. A legtöbb Ebay, Amazon eladó és angol bolt nem szállít Magyarországra csak angol címre. Sok online bolt szintén nem szállít csak Angliai címre. Pl, Next, Mothercare, George, Matalan, Clarks shoes, Amazon ahol szintén sok jó márkás ruhát, játékot lehet venni olcsón,

 

Az Ebay és a többi angol online boltok általában angol cimet és telefon számot kérnek ahhoz hogy valaki regisztrálni tudjon velük. Mikor a regisztráció megvan akkor lehet vásárolni. A magyar Visa vagy Master Card kártyákat elfogadják sok helyen de némelyiknek angol kell. Mi megtudjuk vásárolni az árúkat ha angol kártya kell.

 

Kérdezzenek nyugodtan. Szivesen válaszolunk mindenkinek akármilyen kis dologról van szó.

 

Az Ebay gyüjtés a raktározás és szállítás a következőképpen működik;

 

Amit online rendelnek az az önök nevére  jön a mi címünkre és így mindig tudjuk kihez tartozik az árú. A megrendelő megadja nekünk a nevét és email címét és mikor megjön az árú emailben értesítjük hogy megérkezett és hogy küldjük-e vagy jön még több.

 

Mikor azt gondolják hogy elég termék  gyült össze, akkor hívnak telefonon vagy küldenek egy emailt hogy mehet a csomag és a legközelebbi hétvégen már küldjük is. Jöhet egy darab vagy több száz darab, nekünk mindegy.

 

Nálunk nincs határidő meddig gyűjthetik a megvásárolt árúkat. Ha egy hónap vagy két hónap akkor sincs felár. Alacsony áraink és mindennapos készenlétünk bárkinek lehetővé teszi hogy a nap bármely időszakában vagy akár hétvégén is átvegyük a hozzánk rendelt árút.

 

Nem kell szerződést aláírni, nincs bürokrácia. Akkor kezdik vagy szakítják meg amikor akarják. Csak egy emailt irnak hogy jönni fog egy vagy több csomag ilyen meg olyan névre és mikor megjön kiértesítjük.

 

A furgonok minden héten mennek Magyarországra. Ha a hét elején hozzánk érkezik az árú, hétvégén már otthon is van

 

Hívjanak vagy írjanak egy emailt az angliai csomag gyüjtés pontos részletekért!!!  csomagozas@gmail.com

Ebay Csomag gyűjtés angliai cím.
EBAY CSOMAG GYŰJTÉS ANGLIAI CÍM.
Csomaggyűjtés Ebayről, Amazonról és akármely más Angol boltokból Angliai gyűjtő raktárunkban
Csomaggyűjtés Ebayről, Amazonról és akármely más Angol boltokból Angliai gyűjtő raktárunkban