Csomag Küldés

Copyright 2011© http://csomag-kuldes.com     Kapcsolatfelvétel     Feltételek  Adsense Privacy policy

BLOG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MIKOR KELL A HELYET LEFOGLALNI HOGY A CSOMAGOT FELVEGYÉK?

Nem kell előre helyet foglalni a csomagjaiknak küldeményeiknek.

 

 

Ha hívnak akkor vagy azon a héten vagy a következő héten ott vagyunk felvenni. Legyen az több tonna palettás fuvar, vagy csak egy doboz, vagy egy egész ház költöztetése.

 

 

A felvétel attól függ mikor hívnak. Ha hét elején akkor nagy valószínűséggel még azon a héten felvesszük a küldeményeit. Ha a hét vége felé akkor már a furgonok indulnak a másik országba és nem tudják felvenni mert általában tele vannak.

 

Több csomag szállító furgon járja Magyarországot és Angliát is ugyanabban az időben, plusz  a  12 tonnás teherautók. A kocsik állandóan jönnek mennek a két ország között és valahol Nétmetországban kerülik el egymást.

 

Magyarországról is és Angliából is Pénteken elindulnak a csomag szállító kocsik a másik országba. Ott gyorsan lerakják a csomagokat amit visznek és elkezdik gyűjteni ami megy vissza és akkor megint kezdődik előlröl az egész és ez  így megy kőrbe-kőrbe.

 

Ha nincs elég kocsi mint például karácsony környékén, mert sok csomag van, akkor beállítunk többet.

 

Ennek ellenére ha valaki előre szeretne helyet biztosítani akármilyen időpontra, szívesen megtesszük és örömmel fogadjuk hívásaikat.