Csomag Küldés

Copyright 2011© http://csomag-kuldes.com     Kapcsolatfelvétel     Feltételek  Adsense Privacy policy

BLOG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HOGY LEHET CSOMAGOT KÜLDENI ANGLIÁBA

Hogy lehet angliába csomagot küldeni
HOGY LEHET ANGLIÁBA CSOMAGOT KÜLDENI
A legfontosabb hogy a csomag meglegyen címezve és rendesen becsomagolva
A legfontosabb hogy a csomag meglegyen címezve és rendesen becsomagolva
Több Információ Telefonon Vagy Emailben
Több Információ Telefonon Vagy

Angliába végülis mindent be lehet küldeni, de legjobb ha elolvassák hogy mit nem szabad angliába küldeni, mert van ami illegális és komoly büntetés is járhat érte.

 

Csomagot küldeni könnyű. Az újságokban és az interneten hirdetnek szállítási cégek és csak fel kell valamelyiket hívni vagy pedig egy emailt küldeni.

 

Akik ezt az oldalt látogatják inkább emailt irnak ha még van kérdésük miután elolvassák az információkat.

 

A csomagok legtöbbjét furgonokkal visszik a cégek beleértve kisebb költözködéseket is. Ha nagyobb bútorok vagy palettás dolgok vannak akkor mi nagy teherautókkal szállítjuk, de a legtöbb csomag szállító cégnek nincsen nagy autója, így vagy nem vállalják el a munkát, vagy pedig drágábban válallják mert megtölti a furgont és más nem fér bele és valakinek meg kell fizetni az egész furgonnyi rakteret.

 

Szintén a legtöbb csomagszállítónak csak egy, vagy max kettő furgonja van és sokszor egy-két hónappal előbb is be kell jelenteni az igényt és lefoglalni a helyet. Nálunk ezt nem kell megtenni, mert majdnem 10 furgonnal és több nagy teherautóval dolgozunk.

 

Ha minket hív valaki, akkor még azon a héten vagy a következőn elvisszük a csomagokat, attól függ hogy mikor hívnak. A furgonok csütörtökig vagy péntekig gyűjtenek és indulnak a másik országba. Szombat-vasárnap érnek oda és elkezdik kiszállítani a címekre a csomagokat. Ha valakinek van vissz fuvarja akkor felveszik.

 

Miután a csomagokat kiszállítják elkezdik gyűjteni a másik irányba menő csomagokat és minden kezdődik elölről.

 

Hogy lehet angliába csomagot küldeni