Csomag Küldés

Copyright 2011© http://csomag-kuldes.com     Kapcsolatfelvétel     Feltételek  Adsense Privacy policy

BLOG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HOGY TUDOK ANGLIAI BOLTOKBÓL VÁSÁROLNI?

 

Az Angol bolt nem fogadja el a cimemet. Rendeljenek a mi Angol címünkre. Mi fogadjuk a csomagjaikat, raktározzuk és továbbítjuk Magyarországra. Az árú az önök nevére jön a mi címünkre.

 

Nem kell hozzá semmi csak az hogy rendelés előtt felhívnak telefonon hogy jönni fog valami erre és erre a névre. Mikor  megjön, mi irunk egy emailt hogy itt van. Ha több is jön akkor megvárjuk míg ide érnek és egyszerre küldjük, vagy egyenként ahogy akarják. Önök mondják meg mikor kűldjük a csomagokat. A szállítást lehet kérni tőllünk vagy saját szállítót is küldhetnek.

 

Ha egyáltalán nem tudnak rendelni Angliából akkor mi mindenkinek tudunk rendelni  Angliai, Amerikai, Ausztrál boltokból, vagy akár Hong Kong-ból is.

Ruhák, játékok, elektronikai dolgok, gyerekruhák, márkás ruhák. Kerti  bútorok, háztartási gépek vagy felszerelések.

 

Tudunk akármelyik angol boltból rendelni beleértve az Ebay.co.uk és az Amazon.co.uk online oldalakat is. Next, Mothercare, George, Clarks cipő, HMV, játékok, könyvek, ruhák, elektromos arúk, stb, stb. Épp úgy az Amerikai Ebay.com és Amazon.com oldalakról is.

 

A rendeléshez nem kell más mint egy emailt küldeniük a részletekért.

Árfolyamunk mindig egyszerű és könnyű kiszámítani.

A valuta aznapi eladási árfolyama a K&H banknál plusz 40 forint. (ezt csak akkor számoljuk ha mi rendeljük meg és fizetjük ki az árút)

 

Nem számítunk valuta átváltási költséget, nem számítunk extra díjakat.

Ebben a 40 forintban benne van az online boltból való rendelés, a cím használat és a raktározási díj. A haza szállítási költség nem tartalma a fenti összegnek.

 

Szállítást lehet kérni tőlünk, vagy pedig lehet saját szállítást rendelni. A haza szállítási díjra nem számoljuk a 40 forintot.

Részletekért emailben.

 

Email:csomagozas@gmail.com

VÁSÁRLÁS ANGLIÁBÓL

Nem kell Hitel kártya. Nem kell Bankszámla! csomagozas@gmail.com

Rendelés Angliából

RENDELÉS

ANGLIÁBÓL

OLCSÓN

vásárlás Angliából

Next, George, Asda,Clarks cipő, stb rendelés