Csomag Küldés

Copyright 2011© http://csomag-kuldes.com     Kapcsolatfelvétel     Feltételek  Adsense Privacy policy

BLOG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FELTÉTELEK

Kérjük olvassák el a következő feltételeket mielőtt tovább folytatják.

 

 A megrendelő felelős a feladott csomagok tartalmáért és szükséges becsomagolásáért amit a “Csomag-Kuldes.com” vállalattal szállíttatnak. (továbbá csak vállalatnak nevezve)

 

 A Vállalat nem bonthatja ki a csomagokat hogy le ellenőrízze a tartalmukat és ezáltal áthárítja a felelősséget az ügyfélre ha azok a csomagokban illegális árúkat szállíttatnak.

 

Ha rendörségi vagy vám ellenőrzés során kiderül hogy illegális tárgy vagy árú volt a szállítmányban, mi a legjobb tudásunk szerint együttműködünk a hatóságokkal.

 

 Az ügyfél felelőssége az árúkat becsomagolni a saját igényeiket kielégítően. Becsomagolatlan vagy trehányan csomagolt tárgyakért nem vállalunk semmiféle felelősséget!!!

 

 A Vállalat a lehető legjobb képességei szerint  fogja kezelni az ügyfél csomagjait hogy biztonságosan és időben megérkezzenek, de vannak balesetek amiket nem tudunk befolyásolni (mint pl. Forgalmi balesetek amikor egy másik kocsi a mienknek ütközik) és ezt a tényt az ügyfélnek el kell fogadnia és ilyen esetben nem tarthatja a Vállalatot felelősnek a szállítmány megsérülésében vagy késedelmében.  A kötelező biztosítás az összes szállítmányra érvényes és az biztosítva van amig a kocsikon van rajta.

 

 A szállítás kőltségét, vagy a felvételi címen, vagy a leszállítási címen lehet kifizetni.

 

A csomagok fizetése lehet Forinttal, Fonttal vagy Euroval az aznapi árfolyamon, felvételkor vagy lerakáskor. A sofőr minden esetben a fuvarlevél masolatát oda adva fogja igazolni hogy a felvétel a lerakás és a kifizetés megtörtént.

 

 A Vállalat sofőrje mindegyik ügyfelet hívja körülbelöl egy órával az érkezése előtt hogy valaki ott legyen az árút átvenni mikor megérkezik.  Ha nincs aki átvegye az árút a megadott címen   és időpontban, a sofőr hagy egy értesítést és elviszi a csomagot a telephelyre ahova az ügyfél telefonálhat es személyesen átveheti, vagy pedig egy új szállítási időpontot kérhet.     

 

 Mivel a járművek nincsenek emelővel ellátva, a nehéz 25kg feletti, vagy nagy terjedelmű daraboknál a feladónak, vagy az átvevőnek segítséget kell adnia, vagy biztosítania.   A sofőr a bejárati ajtón vagy kapun belöl az épület földszintjére köteles a csomagot elvinni.

 

Ha a Vállalatot a csomagjai szállítására felbérelte akkor elismeri hogy elolvasta és beleegyezett ezekbe a feltételekbe!!!

 

 

Csomag-Kuldes.com

FELTÉTELEK